čtvrtek 12. července 2012

Církevní restituce: Vyvedení 1% území ČR + majetku 160 miliard Kč právnické osobě vlastněné Vatikánem

Názor si udělejte každý sám.  Aktuálně - pozor! Během července 2012 se bude v poslanecké sněmovně hlasovat o tzv. "narovnání s církvemi". Pokud sněmovna návrh schválí, bude to stát každého z nás 160 000 Kč, nemluvňata a důchodce nevyjímaje.
Katolická církev si nárokuje majetek ve výši 160 000 000 000 Kč (čti: stošedesát miliard!!!), jehož vlastnictví odmítá doložit dokumenty o jeho nabytí (zejména proto, že je nemá).
To, že majetek, který měla, získala pomoci desátku, křížových výprav jiných "sexy" praktik asi nemá cenu zmiňovat. Od roku 1420 dodnes tzv. církevní majetek nepatřil církvi, ale panovníkovi, resp. státu. 
Vláda Petra Nečase se rozhodla darovat v tichosti a v mediálním stínu aféry Davida Ratha právnické osobě, jejímž vlastníkem je jiný stát - Vatikán - cca 1% území ČR a finanční kompenzaci ve výši podstatné části státního rozpočtu. Takový čin lze považovat za VLASTIZRADU.
V případě, že návrh bude schválen 101 hlasy, bude jedno zvednutí ruky mít hodnotu cca 1,6 miliardy Kč!!! Budete takového poslance volit i po té?
Pokud to tedy nechcete platit ze své kapsy, co nejrychleji šiřte tento text a informace v něm obsažené.
Veřejné mínění má velkou hodnotu - když, ne teď, určitě u voleb... I TY, KTERÝ NIKDY NIC NEPOSÍLÁŠ DÁLE, PROSÍM TĚ, TEĎ UDĚLEJ VÝJIMKU, DÍKY!!!!!!!
PS: Příznivci církevních restitucí mají prostor v diskuzi pod tímto textem, aby vyvrátili zde uvedená tvrzení.
PPS: Znáte nějakého příznivce církevních restitucí, u kterého neexistuje podezření, že je nějak na církevních restitucích zainteresován?

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

"obrázek si dělejte sami" ? A bez těch manipulativních a zavádějících informací by to nešlo? Asi ne...

Powered By Blogger



© Příliš starý na rock and roll * web http://instantni.blogspot.com
Použití jakýchkoli zde zveřejněných materiálů (textů, fotografií i jiného obsahu) pouze po dohodě s autorem.