pondělí 25. října 2010

Sociálně právní systém v ČR

Emailem mi přišel nepěkný, rasistický(?) text. Předpokládám, že nic z tohoto textu není pravdivé. Vyvracejte prosím jednotlivé body tohoto textu v komentářích pod textem. Budu pak mít klidné spaní... 

 Sociálně právní systém v ČR

 

 (je to sice dlouhé,  bohužel však  pravdivé?)

  1. Cikán ti může vynadat do bílých kurev. Tebe se pak nikdo nezastane, protože se to považuje za jejich přirozený  projev. Ale nedej bože, aby to bylo naopak.
  2. Cikán má právo na stejnou zdravotní péči, jako ty. To, že do zdravotní pokladny pravděpodobně  nikdy nepřispěl je fakt, který je ovšem velice "rasistický", a proto to raději nikde neříkej.
  3. Cikán má právo naši vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu, kterou samozřejmě získá, a to i zpětně, za celou dobu, co se zdržoval mimo republiku.
  4. Cikán má právo  získat byt, protože je „sociálně potřebný“ . Vůbec nezáleží na tom,  že na takový byt jiní, pracující a také s dětmi, čekají dlouhou dobu. Byt přednostně dostane, i když se vrátí po „dlouhém pobytu v zahraničí“ a i když svůj byt před odjezdem na „dlouhodobý pobyt v zahraničí“  zpeněžil.
  5. Cikán  na tebe může zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku. Hlavně se moc nebraň, aby to náhodou nebyla nepřiměřená obrana, mohlo by se to také považovat za rasismus. V případě tvého útoku na cikána, máš totiž smůlu, že to kupodivu neplatí naopak. Budeš trestán za napadení, a co víc - za rasistický útok, přestože to z tvé strany rasistický útok rozhodně nebyl.
  6. Cikán má právo zneužívat náš sociální systém. Pokud to ale již přehání a stát již tak svolný nebude, má právo žalovat naši republiku v zahraničí. Náš stát mu poskytne na tento soudní spor zdarma právníky,  (protože je „sociálně slabý a je utiskovaná menšina“) , kteří budou za jeho práva proti našemu státu bojovat. Zahraničí mu pak, povětšinou, v jeho jistě nezadatelném právu vyhoví. V konečném důsledku mu to stejně všechno zaplatíme, včetně veškerých nákladů na soudní při.
  7. Cikán má většinou velký počet potomků. Ty máš povinnost ze svých daní uhradit mu jeho finanční náklady na jejich tzv. "vychování", a to i v případě, že ty sám nemáš dostatek prostředků na svou vlastní  rodinu. Ty se snažíš svoji rodinu uživit prací, on se snažit nemusí, jeho práva jsou jasná.
  8. Cikán může demolovat cokoliv, i to, co mu nepatří. Ty máš povinnost uvést vše do původního stavu, a to za tvoje peníze. Pokusy o obranu tvého majetku a tvého klidného života se neslučují s právy cikánů na poklidný,  slušný a důstojný život v naší zemi, viz výše.
  9. Cikáni mají právo na důchod ve stejné výši, jako máš ty, a nejen to! Jemu je vypočítáván důchod z průměrného výdělku, v tom období, ve kterém žádá o důchod. Čili tobě, který celý život pracuješ, teď budou vypočítávat  důchod z tvé základní mzdy – což je většinou tak kolem 15.000,- Kč, nemakačenkům se důchod vypočítává z průměrného výdělku v republice, t.j. v současné době z 24.000,- Kč. Takže , když v tomto státě neděláš, jsi na tom líp, než když pracuješ.
  10. Cikán má právo na zveřejnění pozitivních informacích o svém etniku. V případě pokusů  o  zveřejnění negativních  informací, resp. objektivně pravdivých informací, má právo cenzury.
  11. Cikán má právo na utajení informací, které by veřejnosti prozradily skutečné náklady na jejich vydržování v Čechách. Položky "má dáti , dal" z tohoto pohledu nejsou oblíbeným tématem cikánských  zástupců a  mluvčích.
  12. Cikán má právo požádat o dotace na projekty rozvoje cikánské kultury a na různé cikánské spolky. Stát má pak povinnost jim vyhovět.
  13. Cikán má právo na svá práva i v případě, že to omezuje práva necikánského obyvatelstva.
  14. Cikán má právo znát svá práva, ve větších městech jsou pro ně zřízena „poradenská místa“, kde má zdarma veškeré právní poradenství a zastupování u úřadů, včetně sepisování různých žádostí, atp. 

A  jaký z toho všeho plyne závěr ?

Je historicky dokázáno, že stát, který neumí ochránit všechny své občany a upřednostňuje jedno etnikum před ostatními, je předurčen dříve, či později, k zániku.....

Jediné, co nám budiž slabou útěchou je, že se toto netýká jen naší republiky, ale mnoha zemí tzv. vyspělého světa. Neboť každá tato země má své „upřednostňované  ochraňované“ etnikum....

 

Žádné komentáře:

Powered By Blogger



© Příliš starý na rock and roll * web http://instantni.blogspot.com
Použití jakýchkoli zde zveřejněných materiálů (textů, fotografií i jiného obsahu) pouze po dohodě s autorem.