úterý 15. února 2005

Pošlete to všem: Nový nebezpečný virus!

Vážení!

Aktuální varování!

Prosím, sdělte dalším osobám,které znáte a mají připojení na Internet. Je možné, že obdržíte E-mail spořič obrazovky s názvem "ZLATKO". V žádném případě neotvírat!!!! Ihned smazat! Při rozbalení dat, ztratíte všechna data, disk se kompletně vymaže a osoba, která Vám poslala tento E-mail, získá přístup na Vaši internetovou adresu a k ní příslušejícímu heslu.

Tento virus zastaví větráčky ve vašem počítači, ten se za čas zahřeje natolik, že vyhoříte. Ještě předtím však přeprogramuje vaše připojení na internet na drahou vytáčenou linku v ceně 70 Kč za minutu a to i když se připojujete bezdrátově nebo přes kabelovou televizi.

Tento maligní virus se pokusí aktivovat infraport či bluetooth ve vašem počítači a pomocí něj se připojit ke všem možným perifériím (mobilní telefon, digitální fotoaparát, tiskárna...). Tyto periférie se pokusí zničit či alespoň vybít či přeprogramovat.
Nezapomeňte, že bluetooth nevyžaduje přímou viditelnost na dotyčnou periférii!

Pokud tento virus zjistí, že používáte emailovou schránku na Seznamu, rozešle všechny doručené i odeslané emaily na všechny adresy, které v této schránce najde. Nakonec vám nevratně zmenší kapacitu této schránky na pouhý 1 MB.

Tento virus je od neděle v oběhu a je velmi nebezpečný. Pošlete varování na všechny osoby z Vašeho adresáře. AOL potvrzuje, že virus je nebezpečný a že neexistuje žádný antivirový program, který by ho odstranil. Prosím, pošlete tuto zprávu všem Vašim kolegům, známým a přátelům.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

podivej se na stranku www.hoax.cz
Chosse

Anonymní řekl(a)...

Jako vtip OK, ale někteří lidé tomu možná doopravdy uvěří.

Powered By Blogger



© Příliš starý na rock and roll * web http://instantni.blogspot.com
Použití jakýchkoli zde zveřejněných materiálů (textů, fotografií i jiného obsahu) pouze po dohodě s autorem.